Pelko

Runoilija MidnightCry

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 16.1.2024 2:37

Asuinpaikka: TAMPERE
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
14.1.1989

ei onni löydy siitä että uutta hamuaa, vaan siitä että oppii saamastaan nauttimaan
 

taas kuljen kotiin pitkin pimeää metsätietä
ei mikään valo valaise tietäni
on kuukin jäänyt pilvien taa
taas kuulen kuinka metsästä kantautuu pelottavia ääniä
ne taas saa mun ihoni kananlihalle
taas kiihdytän vauhtia ettei mikään mua kiinni saa

KERTO: ennen olin peloton
ennen vapissut en
sun läsnäolos rauhoitti mun sydämen
mutta kun sä lähdit pois
pimeys valtas mun sydämen
ja nyt pelko elämääni hallitsee

taas kuljen kotiin pitkin pimeää metsätietä
lumi hiljaa leijailee ja muun kasvoille putoilee
taas kuulen askeleet takanani käännyn enkä näe ketään
jatkan matkaa ja kuulen kuiskauksen
taas raastava pelko valtaa sydämen
taas kiihdytän vauhtia ettein mikään tai kukaan mua kiinni saa

KERTO: ennen olin peloton
ennen vapissut en
sun läsnäolos rauhoitti mun sydämen
mutta kun sä lähdit pois
pimeys valtas mun sydämen
ja nyt pelko elämääni hallitsee

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot