mun tunteet

Runoilija Janiz

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 24.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"jos haluut karuselliin tuu mun elämään"
 

Taas mun sisälläni on valtavaa tuskaa,
Tuntuu että mun sydän hajois käsii jos sitä
vaan puristas tarpeeks lujaa. Ennen olin iloinen ja
pirteä kaikki oli niin hyvin kuin vain voi olla
näin nuoren ihmisen elämä..

Tällä hetkellä tunnen vain vihaa ja katkeruutta
mun elämääni kohtaan,
Toivon salaa iltaisin että kaikki ois hyvin.

Ennen rakastin paljon mutta vihasin kuitenkin likaa,
siitä seurauksena menetin mulle rakkaan ihmisen.

Selite: 
ei oo oikee mtn sanottavaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

todella surullista tekstiä =(... noi o kauheita tunteita, itsestäni o tuntunut samalta valitettavan usein... koitaha jaksella, hienosti kirjotettu runo

Surullinen..Mutta näin se on.Tiedän täsmälleen tän tunteen.Kunpa vaan kaikki olis hyvin.Ei se auta ettää niin pelkästään ajattelee,jotain pitäs varmaan oikeesti tehä.Tuska on pahin tunne mitä voi tuntea..

 

Käyttäjän kaikki runot