Mun Peikko poika

Runoilija Janiz

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 24.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"jos haluut karuselliin tuu mun elämään"
 

Kuin peikko poika se katsoo mua kun aamulla herään
sen vierestä. Tuijottaa vain ei sano mitään.
Se hiljaisuus tekee mut hullux kunnes rikon sen
tyhmillä puheillanih.

Se nauraa mun tyhmille juttuille missä
ei mun mielestä ole mitään järkeä.
Tykkään sen hymystä se on jotenkin kaunis
ja viaton.

Toivon vain hiljaa mielessäni että meistä
tulisin jotain suurta ja kaunista:
Samalla myös jotain ihmeellistä.

Selite: 
Tää on omistettu mun yhdelle ihastukselleni joka minulla oli hetken aikaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot