Kidutat rakkaudella

Runoilija Todellinen Minä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.9.2015 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.6.1986

 

Iske.
Käytä sanoja unohtamaan kipu.

Riko.
Korjaa suudelmilla.

Iske uudelleen.
Katso minua.
Olethan opetellut jo sanat ulkoa?
Paranna minut, jotta voit taas hajottaa.

Hallitse minua.

Muista,
se ei ole sinun vikasi,
mikään ei ole.

Jos sinun on vaikea löytää tilaa uudelle iskulle,
iske vanhaan paikkaan.
Sattuu enemmän.
Hallitse.

Minäkin rakastan Sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot