Seinällä ajatus, käytävillä kenkien kopina

Runoilija Gatya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kunhan runoilen, toivottavasti nautit (:
 

Vilun värinä,
kipeät sormet,
kahvinmaku suussa.

Olen istunut tässä,
paikallani, koneen edessä
ja antanut tietokoneen näytön värjätä kasvoni kalpeiksi.

Kello lähenee neljää,
toivo hiipii jo varpaisiin,
jotka levottomasti tanssahtelevat pöydän alla.

Taas tein työni,
puoliväkisin
puolikuolleena
puoliksi koko päivän jo kotona.

Nyt olen saanut tästä tarpeeksi ja
olen valmis, jo lähtökuopissa, sillä

Kotona olen taas kokonainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno! Hyvä :-7

 

Käyttäjän kaikki runot