Maidonhakureissu vain

Runoilija Gatya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kunhan runoilen, toivottavasti nautit (:
 

Maidonhakureissu vain.
Pari euroa kilahtelemassa lompakossa.
Hassu aamu,
väärän jalan kun sai jätettyä peiton alle,
huokaukset täyttivät hiljaisuuden jättämät kysymykset:
mitä nyt?

Päivästä tulikin mukava,
Kunnes maidonhakureissu vain,
sai vatsan ylösalaisin kun iltakin jo oli.

Maidonhakureissu vain ja
silti radio piti avata, jossa
vaikea jättää tyttöä.
Jos olisinkin eurojen kilahteluun tyytynyt.

Onko tyttöä vaikea jättää?
Parempiko huokailla kun olla hiljaa,
kattoa tuijotellen.
Niin paljon pyörii päässä
muista maito, muutto, tulevaisuus.

Et viikon päästä vastaa, mitä jää
minulle, joka odottaa,
ja tottunut on kattoa tuijottelemaan,
ilman sitä pientä apinaa,
on vaikea olla kokonaan.

Mitä sekin on puolessa vuodessa
oppinut vain olemaan itsensä!

Selite: 
2.7.13 ennen inttileskeyden alkamista pää oli sekaisin!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot