rakkausrunou

Runoilija Gatya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kunhan runoilen, toivottavasti nautit (:
 

Hän piirtää poskipäästä leukaan,
sormi kihelmöi vasten ihoa
Sulkiessani silmäni,
sanoo
kuin yhdellä kynän vedolla piirretty

Luonnokaunis
ja rakastan

Niinpä,
taiteilija

Mitä siinä voi muutakaan
kuin vähän naurahtaa ja
rutistaa

Mutta enhän minä rakasta sanojasi,
vaan sitä,
kuinka aina laitat tahnan minunkin hammasharjaani, ja vaikka uudessa sängyssäsi tilaa olikin
nukahdimme nenät vastakkain
ja rakastuin profiilinsa vasten minua,
Kehoani vasten,
siis kuin yksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot