Tähän

Runoilija Gatya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kunhan runoilen, toivottavasti nautit (:
 

En sotke tempoa jalkoihin, tähän
kohdistan tunteet humalaisen katseella oikein,
oikeaan

Tarkkailevat vieraat,
tarttuvat käsiin, kuiskivat ajatuksiin

Viiniä mekolla, sillä
törmäsin sinuun,
sinun silmiisi, et ennen katsonut
sekuntia pidempää

Vierelläsi loistan
oli vaikea päästä siihen,
lämmin paitasi sisällä
sormet hapuaa, haluaa toista

Huuleni saivat hetkeksi sinut,
kietoituivat sanani ja sokaisivat

Selite: 
pelkään lapsen lailla rakastaa, olla pelkäämättä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot