Boys and girls

Runoilija philange

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteilija ainakin omasta mielestä.
 

Have you ever wondered why we want to get so high.
Have you ever felt shame just because of us.
Have you ever understood why we are such of dupes.
Have you ever felt sorry for broken ribs and stuff.
So behold!

Boys are boys 'cause girls are stupid.
Girls look pretty and say: "Just do it!"
Boys are boys 'cause girls are stupid.
And we don't want to be pussies.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä! Tuli mieleen brittirokki :D

hauska

 

Käyttäjän kaikki runot