Valssataan taas

Runoilija philange

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteilija ainakin omasta mielestä.
 

Olimme hyvä pari.
Sinä olit kaunein ja nöyrä, minä en.
Minä älykäs ja vanhvempi kuin kukaan.
Kun kävelit pois,
minä jäin haukkomaan ilmaa,
tukehduin kevääseen ja muutuin paljon.

Sinä keväänä kuuntelin Elliott Smithiä,
otin surun syliini ja katsoin paniikkia silmiin.
Ei jäänyt paljoa hyvää, eikä mitään kaunista.
Käytit lopet aseesi ja lippaat tyhjänä juoksit pois.

Selite: 
Runon nimi on kunnianosoitus maailman hienoimmalle laulaja-lauluntekijälle ikinä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot