Huuto

Runoilija John Volga

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei. Turkulainen siis olen ja elämästä tykkään runoilla. Välillä muustakin ja fantasiaa jonkin verran kirjoittelen. En siis mikään perusjätkä ole, mutten mikään kovin herkkäkään. Olkaa siis rohkeita kommentoinnin suhteen, vaikken välttämättä kaikille kommentoikaan takaisin.

Näistä mun runoista voisin kai suositella sellasia kuin "Kiven ääni", "Melodia" ja "Virheet". Sopii hyvin jos haluat tutustua mun tuotantoon. Jos jaksaa lukea noita pitkiä alkuaikojen runoja niin kannattaa..
 

Miltä se tuntuu,
kun pää räjähtää?
Tekee mieli tupakal,
vaik just siellä kävin.
Mitä vittua pitäis tehdä,
kun kaikki repii eri suuntiin.
Jopa oman pään sisäl.

Tekee mieli huutaa noille,
että en ole mikään lelu.
Tytöt, jotka ei ymmärrä.

Mikä vittu noita naisia vaivaa?

Selite: 
Ja hiukan lisää. Pyydän anteeksi sen suoruutta, mutta oli vaan tollanen olo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuules poika..tyttölöissii vaivvoo se rakkaoven taati:-))))
Tunteesi toit vahvasti esiin runossasi..kuvaava,oikein kuvaava runo!

ihan asiaa, samoja asioita miettinyt itsekin:)
kiva runo, pikkusen suoraa vuodatusta juu, mutta jotenkin se täytyy purkaa;)

 

Käyttäjän kaikki runot