Sanoja

Runoilija Memmu 95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me ei tarvita sanoja,
sä osaat lukea mua,
tiedät mitä mä haluan.
Yksi katse ja mä oon jo tulossa.
Sun ei ikinä tarvii epäillä,
ettenkö mä tulisi.
Ja mä tuun varmasti.

Eikä me tarvita sanoja…

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot