Tahdon vapaaksi

Runoilija Memmu 95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan sinua,
mutta haluan flirttailla,
tuntea oloni vapaaksi.
En kai ole valmis sitoutumaan.
En kestä tätä tunnetta.
Mitä minun pitäisi tehdä?
Satuttaa itseäni, vai särkeä sinut?

-En tiedä-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siinähän sitä pähkäilyä on, että mikä on itsellensä parhaaksi. Mukava

kaikilla taitaa joskus olla sama tunne.

Kiva runo oli tää

 

Käyttäjän kaikki runot