Pehmeät huulesi

Runoilija Memmu 95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos nyt luoksesi pääsisin,
sen lupaisin,
kertoisin.
Kuinka paljon rakastan,
kuinka kaipaan.

Jos luoksesi tulisin,
lupaisitko,
että kuuntelisit,
mitä tahdon kertoa.

Sen jälkeen tahtoisin,
suudella pehmeitä huuliasi,
olla vasten ihoasi,
unohtaa kaiken.

Paitsi sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen :)
aa, kuinka herttaista. :>

 

Käyttäjän kaikki runot