New Yorkin valot

Runoilija Memmu 95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä puhuit mulle New Yorkin valoista,
ja kuinka sä halusit näyttää ne mulle.
Me mentiin kattomaan niitä, mutta silloin,

sun paikalla oli joku muu.

Mutta me mennään sinne vielä,
ja tehdään niinku sä sanoit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suurkaupungin valojen hohtokaan ei tunnu miltään ilman sitä oikeaa - omana itsenään.
Hyvä runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot