Täydellisyys

Runoilija Memmu 95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ne sinivihreät silmät,
täyteläisen pehmeät huulet.

Niitä minulla on ikävä,
Ne minä haluan vielä nähdä,
koskettaa, suudella.

Niiden huulten tahdon minulle antautuvan,
Kuin silloin ensimmäistä kertaa.

Sitä täydellisyyttä ei voi vastustaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot