!

Runoilija 7286888e6fe3574e1a584078ba12645c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2006
Viimeksi paikalla: 25.6.2018 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot eivät ole vain sanoja sanojen perään.Ne on ajatuksia, joita ei sanota ääneen.
 

Pysähdy

Olet perillä.

Selite: 
Ihmisillä on yleensä kauhea kiire jonnekkin. Tai ainakin he luulevat että on kiire. Mutta mitä jos pysähtyisikin vain nauttimaan tästä hetkestä. Karkuun juoksemisen sijaan katsoisi ympärilleen ja miettii mitä näkee. Tai kuka tulee mieleen; äiti, isä? Sisko, veli? Paras ystävä? Päättäisi että edes hetken ajan minulla ei ole kiire minnekkään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot