Yhteisen matkan jälkeen

Runoilija 7286888e6fe3574e1a584078ba12645c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2006
Viimeksi paikalla: 25.6.2018 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot eivät ole vain sanoja sanojen perään.Ne on ajatuksia, joita ei sanota ääneen.
 

En tahtonut uskoa,
etkä sinäkään,
voisimmeko muka joskus erota.

Nyt näyttää siltä,
on aika lopussa,
tie haarautuu kahdeksi.

Käsi kädessä loppumetrit,
nyt alkaa ote irrota.

Pakko jatkaa
yksin matkaa
vaikka mieli huutaa
en tahdo lähteä!

Se ei ole sydän joka puhuu
vaan pelko
joka jarruttaa.

Nyt vaan rohkeasti
kohti uutta tulevaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot