Huonoja uutisia

Runoilija 7286888e6fe3574e1a584078ba12645c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2006
Viimeksi paikalla: 25.6.2018 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot eivät ole vain sanoja sanojen perään.Ne on ajatuksia, joita ei sanota ääneen.
 

En ole valmis sinusta luopumaan
taivaaseen laskemaan.

Vaikka kuolisin puolestasi,
ei kuolema käy kauppaa
vaan ottaa sen kenet haluaa.

Ei näytä enää sateenkaari värienkirjolta,
näyttää itkulta ja ahdistukselta
Ei kesä tuoksu enää hyvälle,
tuoksuu lohduttomuudelle ja ikävälle.

En jaksa enää juhlia,
en nauttia
Ei hymyily tunnu enää samalta.

Pitäisi jatkaa elämää, koittaa hyväksyä ja ymmärtää.
Mutta kuinka voisin kun en edes saanut harjoitella luopumista, jollain vähemmän rakkaalla,
vaan täytyy tuska heti kokea
kaikista pahimpana.

Surun viisi vaihetta tuntuu pitkältä matkalta,
kun en edes tahdo kulkea kieltämisestä seuraavaan.

En ole valmis sinusta luopumaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot