Piilosesta hippaan

Runoilija 7286888e6fe3574e1a584078ba12645c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2006
Viimeksi paikalla: 25.6.2018 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot eivät ole vain sanoja sanojen perään.Ne on ajatuksia, joita ei sanota ääneen.
 

Piilosilla
tahdoit olla
kanssani.

Väsynyt etsimään
yrittämään löytää
sinut.

Muutaman vihjeen kartaksi annoit
mutta olet liian hyvässä piilossa.

Ja kun minä luovutin ja käänsin suuntaa
ehdotit
koitetaan uudestaan.

Mutta minäpä en lähde mukaan enää tähän leikkiin,
nyt ollaan hippaa.

Ja sinä olet se joka koittaa saada kiinni karkuun juoksevaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot