Syvänmerenkalastaja

Runoilija kansikuvapoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

http://valtamerta.blogspot.fi/ kertoo valtamerestä
 

Sinussa on valtameri
en tiedä missä on rannikko

Aavalla ulapalla
olen eksyksissä sinun
syvänsinisissä mainingeissasi

Olet koralliriutta, klovnikalaparvi,
kuningaspingviinilauma ja
tummana vellova aallokko
Vesissäsi Mariaanien hauta ja Bermudan kolmio

Minä olen syvänmerenkalastaja
litimärkänä suolavedestä
Ihohuokoset täynnä sinua
vielä vähän lähemmäs

Täytä kaikki keuhkoja myöten

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot