äänessä tummana kesä

Runoilija kansikuvapoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

http://valtamerta.blogspot.fi/ kertoo valtamerestä
 

soi päässä ääni
se on kesä ja yön tuuli

moni pikkuasia oli
unohduksissa, ja silti
halasivat kuin
lähijärven heinäkuulaineet

joskus aamuyöllä neljän tienoilla
uniset sanat kiertää
ja ne kaartaa

niissä on kaikki koko valtameren
sateenkaarten kalakirjo
ja tihkusateen pehmeys

uupuu ja hiljenee
kuiskaukseksi
kesä

ja jokaisessa sanassa painaa raskaana

onnellisuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hieno runo.

Upeutta. Järjettömän ihanaa. Kaunista. Wow.

Tunnelmallista ja luovaa sanojen käyttöä.

Ihanan Onnellinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot