tällaisista sanoista minä

Runoilija kansikuvapoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

http://valtamerta.blogspot.fi/ kertoo valtamerestä
 

tällaisista sanoista minä

piirrän vesiin viivoja ja kampean
itseäni niiden yli

sanoista minä

annan vatsani, itseni, pudota ja pienten hiirien
tanssia iholla ilkeästi

minä

myöhemmin kuitenkin hymyillen

annan sinun
kastella kauniit kukat
vatsani pohjassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Leikkisän eroottinen runo ;)
Todella mukavan fiiliksen antaa.
Onneksi olkoon syntymäpäiväsi
johdosta. Hymyilee Marle.

Vautsi, ihastuttava runo! Tuli hyvä mieli. Hyvää synttäriä! :)

Viehättävä runo.

uulalaa, eihän tähän osaa edes sanoa kuin että wau :)

tällaisista sanoista syntyy upea runo

 

Käyttäjän kaikki runot