Ripsien reunoilla

Runoilija kansikuvapoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

http://valtamerta.blogspot.fi/ kertoo valtamerestä
 

aamu lipuu valveille

ripsien reunoilla palasia valosta
en oikein tavoita

sinä läikyt kuin lämmintä kaakaota suupielille
alavatsassa kehrää kissa
silitän sitä ja hymyilen
yksin

heräsin ja
aivot venyttelevät itseään
pitkin
poikin

sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa sanailua..

 

Käyttäjän kaikki runot