kyynelteni terä

Runoilija klupsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä puhkon taivaan
kyynelteni terillä,
jotta valo sataisi hiuksillesi,
taipuisi puolestani rukoukseen

Olen repinyt sydämestäni
viimeisenkin laulun,
katkaissut kitarani kielet
ja sitonut niillä sieluni kiinni
jottei se lennähtäisi kädellesi
koskaan palaamatta luokseni

Voisin vaientaa linnut
varastaa niiden siivet ja lentää ympyrää
kohmeisessa lasinsirumaassani
jossa pimeä murskaa tähdet hampaissaan

Ja silti tulisin kohtaamaan sinut
laskemaan silmistäsi aamunkoitot

Selite: 
Tämä on Sonjalle ja Havienkelille.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja sanoja ja kuvailuja käytetty. Nättiä.

ihkuaa.

 

Käyttäjän kaikki runot