kirja

Runoilija klupsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö kävelee punakeltaoranssissa lehtisateessa. Hän keskittyy sohimaan jalallaan vaahteranlehtiä, märät lehdet liimautuvat hauskasti kenkiin. Aurinko paistaa melkein suoraan taivaalta, mutta syksyinen usva estää valoa lankeamasta liian kirkkaana.
Kyllästyttyään joutilasuuteen tyttö lähtee maleksimaan kohti kaupungin keskustaa, kengät läiskyvät ja märkyys tavoittaa pian ihonkin. Tyttö miettii, että hyvällä tuurilla hän saattaisi saada flunssan ennen syysloman alkua. Ylimääräinen sairasloma ei koskaan olisi pahitteeksi, koulu oli aika turha paikka sellaiselle josta tuskin koskaan tulee mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot