:)

Runoilija sailor-saila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 18:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.1.1992

❤️
 

Miten minä kertoisin sinulle sen tunteen
mikä minulla on kun sinua katson.
Voisin katsoa untasi koko yön,
etsien kasvoistasi kohtaa,
mitä en ole vielä koskettanut.
Enkä olisi aamulla yhtään väsynyt.

Kiitos kun pidät minut vierelläsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suosittelisin karsimista tässä runosessa.
Vaikka toisen rivin ehdottaisin muotoon, " mikä minulla on sinua katsoessani ".
Mukava tunne tästä jää.

 

Käyttäjän kaikki runot