.

Runoilija sailor-saila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2006
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 16:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.1.1992

❤️
 

Öinen tähtitaivas maalaa nimeesi taivaalle.
Hiljainen tuuli tuo minut viereesi.
Otan sinut syliini ja keinutan sinut uneen.
Valvon vierelläsi tarkkaillen untasi.
Kun katson sinua, tunnen palasen minusta irtautuvan.
Se on palanen sydämestäni.
Jätän sen sinun hoivaasi toivoen, ettet riko sitä.
Ennenkuin lähden, kuiskaan illan viimeiset sanat korvaasi: Minä pidän sinusta huolta rakas.
Silitän poskeasi.
Säpsähdät hereille.
Olen jo poissa.

Selite: 
.
Kategoria: 
 

Kommentit

oi, rakkaus. kirjoitat hienosti! tykkään. suosikkeihin menee ehdottomasti :-)

niin ja hyvää synttäriä!

Ihanan rauhoittava tunnelma runossasi kuin suojelusenkelin kosketus.

Kuvaa ajatuksiani ja kauniita kielikuvia tuot runoosi esille. Itse olisin vähentänyt turhia sanoja pois, vähemmästäkin ymmärtää, ja pisteitä. Mutta se on vain tapa, jolla itse olisin tehnyt, kukin taaplaa tyylillään :)
ja hyvää syntymäpäivää.

Haikean Kaunis.
*huokailee*

ihana =)

Kiitos kommentistasi, sinulla on myös hienoja runoja :)

 

Käyttäjän kaikki runot