Jeij

Runoilija sailor-saila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 18:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.1.1992

❤️
 

Istun yksin junassa, jossa ei ole mahdollisuutta paluuseen.
Minä nauran, vaikka sieluni taistelee tappuraa vastaan.
Olenko sittenkään valmis tähän?

Selite: 
.
Kategoria: 
 

Kommentit

arkipäivään kuvattu elämäntilanne, ompa jännä. niin todenmukainen, koettu.

Aivan, itseään on vaikea huijata.

 

Käyttäjän kaikki runot