Gone with the Wind.

Runoilija EuThanatos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen minä, enkä muuksi muutu.
 

Kuinka voikaan
tuulenhenkäys koskettaa,
hiipii hiljaa selustaan.
Kuiskaa
"Älä pelkää,
kulje vaan,
kanssas oon,
yhä uudestaan ja uudestaan".

Ja vaikka
sadepisarat sivaltaa,
en niitä tunne ollenkaan.
Kasvoillani kuumottaa,
vain tuulen suudelma
valvottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo

 

Käyttäjän kaikki runot