Knock Knock.

Runoilija EuThanatos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen minä, enkä muuksi muutu.
 

Ovien laaksossa
minä niin hätäilin.
Kun yksi sulkeutuu,
toinen aukeaa.
Ja minä etsin,
missä se on.
Se avautuva.
Kunnes tajusin,
että ensin on löydettävä
se sulkeutuva.
Istuin ja odotin.
Ja sitten työnsin
yhden kiinni.
Koska elämä
on liian lyhyt
ovenkahvojen tuijottamiseen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot