Too slow.

Runoilija EuThanatos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen minä, enkä muuksi muutu.
 

Ja vain yhden tähden
kuljen vielä,
taivallan
pää painuksissa.

Vaikka toivo
hiipuu hiljaa,
on silti yksi
unelmissa.

Ehken enää koskaan
koske,
tunne tuoksua
huumaavaa.

Vaikka itselleni
valehtelen,
varkain taisin
rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot