kaipaan

Runoilija kati-marjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onnellinen pienen 3 viikkoisen pojan äiti, joka rakastaa perhettään ja ystäviään.
 

Sinua niin nyt,
kun olet poissa.

En kuule tassujesi
askellusta enää.

Olet saavuttanut matkasi pään
ja olet turvassa.

Perillä kivun
ja tuskan ulottumattomissa.

Selite: 
Nuku rauhassa vanha ystävä
Kategoria: 
 

Kommentit

Lemmikin kuolema on aina suuri suru
aihe on hyvin surullinen ja runokin ihan kaunis
kuitenkin täysin samasta muotista kuin kaikki muutkin muistorunot enkelikoirille
Aloitus on hyvin kömpelö

Vilpitöntä surua ja ikävää,
mikä tuntuu tekstissä.

Aitous Runossa kosketti minua.

Otan osaa.

 

Käyttäjän kaikki runot