Ei oo helppoo

Runoilija Caroliina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei vittu kuulu sulle!
 

En mä osaa rakastaa,
mut hei en haluukkaan.
Voin rakastaa sua yön tai kaksi,
sit sä voitki tilaa taksin.

Ei oo helppoo olla näin vihanen,
ei oo helppoo ku on heitetty monen elämäst pihalle.

Kieriskelen itsesäälissä,
sä et ehkä nää sitä.
En osaa pitää sitä sisäl, päästän sen ulos.
Ja kato tä on sen kaiken lopputulos.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot