Käytetty

Runoilija Caroliina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei vittu kuulu sulle!
 

Itke mun kanssa.
Huuda mun nimeeni.
Lyö puukko sydämeen,
löydä mut uudelleen.

Mä en oo enää oma itseni,
en tunne itseeni.

Jätä mut tähän,
kaada mut maahan.
Kurista mut hengiltä,
sä et voi mitään musta irti saada.

Mä oon vaan käytetty kuori,
voin tehä huorin.

Puhu musta paskaa,
kerro kaikki.
Sä et ymmärrä taaskaan,
mä oon pelkkä kuori.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, hieno,hieno.. Nämä on me tunteet, mitkä ihmisessä on sisällä vain tyhjää. Upeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot