Lasinen suhde

Runoilija Caroliina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei vittu kuulu sulle!
 

Katoin sitä pulloo sun kädessäsi,
taisit olla aina ilosempi sen nähdessäsi.

Taasko tä menee tähän,
suuteleet vaan pulloos,
ja me vast viikon pääst nähään.

Mul on lasinen suhde sun kanssa,
ku et kato mua silmiin taaskaa.
Kosketat ennemmin pulloos,
eihän joo tunteit mul oo.

Ootan vaan iltaa et pääsen nukkuu sun kainaloo,
muita tilaisuuksii mul ei kosketuksees oo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot