Hetkessä

Runoilija Jenifer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sieltä missä järki lakkaa Sinä alat ja sydämeni hakkaa Nimeni on listassa seuraava Olen nuori ja naiivi ja minulla on tunteita"
 

200m alle 2sec.

Pudotus.
(sen muistaa aina)

Ensimmäinen inho, viha, ahdistus, kyynel.
Et näe.

Veri hupenee päästä, yläraajoista, vartalosta.
Rintalasta liikkumaton.
Vitaalikapasiteetti olematon.

diagnoosina: yhteenkuulumattomuus
hoitona: rakkaus
ennuste: ei onnistu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeaa <3

julman kuuloinen teksti, jossa sopiva sekoitus ajatusleikkiä ja arkista kerrontaa. dignoosi ja koko loppuosio ei niinkään ole mielestäni kovinkaan runollista, mutta erittäin sopivaa tähän tekstiin. hyvä.

Diagnoosi lopussa teki tästä jotenkin uniikin.
Kolahti nyt ihan kympillä minuun, vetää totta puhuen sanattomaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot