Kylmyys on tapa kietoutua omaan tyhjyyteensä

Runoilija Jenifer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sieltä missä järki lakkaa Sinä alat ja sydämeni hakkaa Nimeni on listassa seuraava Olen nuori ja naiivi ja minulla on tunteita"
 

Katso!

Minulla on lumevaikutus sinuun
Otan sinut mukaani autiolle saarelle
Sinne
missä en tunne mitään.

Sydämeni
huutaa minua lähtemään
etsimään parempaa
luottamaan itseeni.

Kylmyys
on kuitenkin turvallisempaa
luonnollisempaa.

Tapa kietoutua omaan tyhjyyteensä.

Selite: 
Nimi kertoo kaiken.
Kategoria: 
 

Kommentit

tuo lopetus on erittäin hieno. tapa kietoutua omaan tyhjyyteen kuulostaa niin toimivalta. ja kun tekstin alku paketoi tätä tuon rusetin alle, niin ei tästä voi olla pitämättä.

Hetkessä, sunnuntai ja tämä, mahtavaa. Pidän kaikista noista paljon.
Kiitos kommentistasi ja kiitos lukuelämyksistä =)

 

Käyttäjän kaikki runot