sanan 3 merkitystä..:)

Runoilija lion85

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuinka voikaan olla samaaan aikaan niin hyvä ja huono olo...
 

nää nää näät
kaikki meiän mahollisuuet

mutta etkö nää nää
aika ja paikka on rajalliset

koska patiolla tuolla
tahtoisi moni kuolla

vuoksi tollasen kaunistuksen..

Selite: 
noo vähän murretta,mutta jospa sen ainaki se parisattaa tuhatta ihmistä ymmärtäs..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot