far away

Runoilija lion85

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuinka voikaan olla samaaan aikaan niin hyvä ja huono olo...
 

i miss you like vinnie pooh honey
i kiss you like fox bunny
and if that sounds funny
i hug then when we meet
and show how i love you
then you can see
that true thing
you're my star
oh why you are now so far

Selite: 
tämmösiä sitä tulee kirjoteltua rakkaalleen kun oikein ikävä yllättää...
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpöä ajatusta, mutta enkuksi ei toimi-tökeröä kielenkäyttöä siis virheitä ja lause rakenteet...

 

Käyttäjän kaikki runot