ääkköset

Runoilija lion85

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuinka voikaan olla samaaan aikaan niin hyvä ja huono olo...
 

kun kuulen, tuon tutun, hennon hyräilyn
niin näen, siinä sinun, minun mielityn
ihan itsekkin, alan arvata, että ehkäpä
luotu lähellein, olet omaksein, patja peittosein
jytkyt juhlat, rakastuttuani roimasti, upea unelmain

Selite: 
no y puuttuu mutta muuten on yleisimmät kirjaimet edustettuna alkukirjainten muodossa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot