ikävä

Runoilija lion85

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuinka voikaan olla samaaan aikaan niin hyvä ja huono olo...
 

vajaa vuorokausi vielä ja saan sulkea sinut syliini
hukuttaa haliini, ja piirittää pusuihini.
hivellä hellästi sieltä täältä
katsella kauneuttas alta päältä
kuunnella ääntäs,suloisesta päästäs.
sanoa sinulle sen, rakkauden tunnustuksen,
ja ihan vain olla, kanssas pitkän hetkisen

Selite: 
kaipuu oli jo kova tuossa vaiheessa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot