Venuksen Aromi

Runoilija winglessangel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006
Viimeksi paikalla: 20.7.2023 19:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipeää, kun kirjoittamisen taito katoaa ja jää yksin tyhjään kultakaivokseen - Pelasta -
 

Soitit ovikelloa,
painoit liian kovaa

eteisessä räjähti aikapommi,
ja kauluksellasi oli hajuvettä

venuksen aromi kaulallasi,
sai minut voimaan pahoin

sinun kosketuksesi sattui,
teki minut likaiseksi

sinun äänesi särähti korvaani,
enkä kuullut enää sanaakaan

Selite: 
Menetetyt päivät
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot