Aurinko paistaa sittenkin

Runoilija winglessangel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006
Viimeksi paikalla: 20.7.2023 19:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipeää, kun kirjoittamisen taito katoaa ja jää yksin tyhjään kultakaivokseen - Pelasta -
 

Tänä pilvisenä aamuna
keittiössämme on vesivahinko
lapsi toi vedet tullessaan

ja olen iloinen saadessani herättää sinut

Selite: 
Kiireessä ajatuksia lähtemisestä kohti tulevaisuutta, kohti elämän jatkumoa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot