Herätys

Runoilija winglessangel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006
Viimeksi paikalla: 20.7.2023 19:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipeää, kun kirjoittamisen taito katoaa ja jää yksin tyhjään kultakaivokseen - Pelasta -
 

Maailma huutaa onnellisuuttaan,
ja minä en nuku
Peili hymyilee takaisin, kun minä vastaan

On pimeää,
mutta aurinko paistaa

Maailma!
Minä olen valmis, eikä mikään voi minua estää

Selite: 
Pelastit miut
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot