Sesonkiasu

Runoilija Joonatan

nainen
Julkaistu:
136
Liittynyt: 4.1.2006
Viimeksi paikalla: 17.4.2024 20:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.2.1987

Lämmin kiitos kaikille runojani kommentoiville. Vaikka sisäinen motivaatio kirjoittamiseen ajaakin, on palaute aina tekemistä tukevaa. <3

Ihanaa syksyä runosiskot ja -veljet! 

 
Suosittelen:
 
Oi, katso metsää karnevaaliasussaan!
Kuin konfetteja ovat lehdet
mättäitä täplittävät.
    keltaisia, punaisia, oransseja
Kahlaan kahisevaa merta, siinä olisi
Trumpille haravoitavaa!
Suurella kädellä on ruskaa ripoteltu
    kuusten oksille, kiville, kannoille
Luonto valmistautuu juhlaan,
työt on tehty, kohta saa talvi tulla. 
Vanha kelo narahtaelee
tuulen töniessä,
on nähnyt tämän jo satoja kertoja;
    vuodenaikojen vaihtelun

        taas lapsiksi muuttuvat aikuiset.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikkäästi syksyä kuvaillen

pidin paljon
Ihana, täynnä syksyn väri-iloa, ja ihmistenkin. Kiitän :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut