Hetken päässä unesta

Runoilija Seilaaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tosiasioita ja kuvitelmia, ihmisiä ja asioita. Säännöllisen silloin tällöin.
 

Hetken päässä unesta

sijaitsee toinen maailma,

se mielen sopukka

johon on pääsy vain väsymyksen pitkää polkua.

Siellä asustavat suuret ja painavat möröt,

jotka ahmivat illan raukeutta,

kasvavat yli itsensä ja yli oman tilansa

ja juhlivat omaa valtakuntaansa

yötä myöten.

Siellä asuvat myös kauniit keijukaiset

jotka pyrähtävät lentoon vain hiljaisessa hämärässä.

Silloin niitä ei voi pidätellä

eikä niiden reittejä voi ennustaa.

Jälkeensä ne jättävät kultahileitä

aina uneen asti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiinnon herättävä on runosi, pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot