Jos kerron kuinka sinä

Runoilija Seilaaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tosiasioita ja kuvitelmia, ihmisiä ja asioita. Säännöllisen silloin tällöin.
 

Ajattelen, kaipaan
sinua
enemmän kuin voit tietääkään

Kuiskaan toiveeni taivaisiin, tuuliin...

Jos hymyilen,
vastaathan siihen?
Jos lasken käteni kädellesi,
sallithan sen jäädä siihen?
Jos kerron kuinka olet kaunis
niin kaunis, niin kaunis, niin kaunis
kuin syksyn hehke
kuin talven hellä hiljaisuus
kuin kevään ensisäteet
kuin kesän yötön yö
joka sykkii
rakkautta
ja kuinka teet minut ehjäksi
onnesta täydeksi
kuin aurinko
joka nousee aina korkeammalle
vaipumatta koskaan mailleen

Nojauduthan silloin lähemmäksi
suutelethan ja sanot
että tämän matkan
me kuljemme yhdessä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot