Päivä päivältä

Runoilija Seilaaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tosiasioita ja kuvitelmia, ihmisiä ja asioita. Säännöllisen silloin tällöin.
 

Päivä päivältä lähtösi lähenee
Kerta kerralta kauemmaksi pois katoat
kohta kokonaan
Mitä jää minulle?
Haikea haave
muisto menneestä onnesta
joka ei koskaan käynyt toteen.

Tahtoisin sinun tietävän.
Koska voisin kertoa?

Selite: 
Kohta 8 kuukautta, enkä ole saanut sanotuksi. Aivan kohta liian myöhäistä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja surullinen...

 

Käyttäjän kaikki runot