Neljä sanaa.

Runoilija Mayflower

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uskoin, toivoin, rakastin ja luotin.
Luulin että välitit.
Mutta ehkä olinkin sinulle vain joku,
joku, jonka lähellä saatoit olla kun sitä kaipasit.
Satutit.
Satutit minua pahemmin kuin kukaan muu.
Joka päivä, joka ilta, ajattelen sinua,
ja sitä, mitä olisi voinut olla,
jos asiat olisivat kulkeneet eri lailla.
Jos ajan voisi kääntää takaisin,
olisin jo tehnyt sen.
Rakastin.
Ja rakastan edelleen.

Selite: 
3.12.06 Päivä, jota en unohda.
Kategoria: 
 

Kommentit

Älä tyttö ajattele ja kiduta itteäs enää. :<

rakastamisen helppous ja vaikeus.. haluaa antaa rakkautta, muttei saa.. se satuttaa.. hyvin kirjoitettu vaikeasta asiasta..

 

Käyttäjän kaikki runot